Dag 16,17,18 Middag med svägerskan


Dag 16, 120528.

Lisette, min svägerska, som befinner sig i Juan les Pines, i deras lägenhet, ringer och säger att jag kan bo där några dagar. Jag kör dit på eftermiddagen men utan packning eftersom jag betalt två hotellnätter. Det tar tid att köra de 5 milen som delvis går på slingriga vägar i bergen och delvis genom städer med mycket trafik. det är skönt att köra utan packning men jag får inte med regnbyxor och jacka heller. Eftersom jag kommer till Lisette ganska sent och vi äter middag där så ligger jag över. Det är mulet och regnet hänger i luften.

Dag17, 120529.

Jag kör tillbaka till Frejus över bergen och hämtar min packning. Lisette flyger till Sverige på förmiddagen. Jag kör strandvägen tillbaka. Det är en vacker väg och konstigt nog endast lite trafik. En olycka på vägen där ambulans är på plats och tar hand om någon som ligger på vägen, cyklist tror jag. När jag installerat mig i lägenheten går jag ned till stranden och badar. Det är en hel del människor där. Går sedan hem för att tvätta och skriva.

Dag 18, 120530.

Mulen dag men varmt. Tar det väldigt lugnt.

Om bodanielmartinsson

Jag startar i morgon en 300 mil lång resa på moped till vår lägenhet i syditalien, närmare bestämt Santa Maria al Bagno i Apulien. Detta är början på min stundande pensionering som läkare. Resan startar från bostaden på Öckerö.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dag 16,17,18 Middag med svägerskan

 1. Miriam - garden teak skriver:

  Ciao!!! un saluto da Miriam!

 2. Bissan skriver:

  Nu har du inte långt kvar till vår lilla pärla i syd Italien. När du kommit fram p torsdag denna veckan har du nog kört ca 400 mol… Bra jobbat. Mycket upplevelser och fina platser vi säkert kan återvända till tilsammans med Mc-n.. Snart ses vi och då får du berätta mer om din otroliga resa och visa fler fina bilder. Kram/ Bissan

 3. Bengt Herngren skriver:

  Har nu läst ikapp i din dagbok som jag missat i snart 2 veckor nu. Förstår det som att EU-moppe och höga alpvägar inte passar så bra ihop men du verkar ha haft en innehållsrik resa så här långt ändå. Kanske inte till fullo avundsjuk på alla dina upplevelser men merparten (alltså ffa exklusive regnet…) verkar klart inspirerande även om mc som fordon kanske skulle innebära lite större frihet när det gäller vägvalet men tänk vad fantastiskt för långtradarchauffören att få uppleva eskort med EU-moppe i 2 km inne i en tunnel – det kanske var en glädjefanfar du fick när tunneln tog slut….? Kör lugnt den sista biten.

  Inger o Bengt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s